Wypadek z udziałem ciężarówki przed mostem, droga zablokowana
Dodano: 1 października 2018; Do groźnego wypadku doszło w poniedziałek około południa na drodze prowadzącej od ronda w kierunku mostu na Wiśle.
Wypadek miał miekjsce przed mostem - w miejscu, gdzie poprowadzony jest objazd w związku z budową obwodnicy. W czołowym zderzeniu brała udział ciężarówka oraz samochód osobowy.
Z niepotwierdzonych informacji wynika, że w wypadku poszkodowane zostały dwie osoby. Droga jest zablokowana w obydwu kierunkach.
(mb) Fot. Ryszard Sitarski

Dodaj swój komentarz
Ostatnio na forum
Futstalowcy i koszykarze zagrali przy Dominikańskiej (ZDJĘCIA)
Jan Sebastian: Wyjechałem na niespełna pół roku i na Dominikańskiej boisko sportowe...
Czeka nas śmieciowa rewolucja? Nowy pomysł władz gminyBibi: Podwyżki są nie tylko w naszej gminie i niestety nie da się tego uniknąć...
Wrócą pociągi pasażerskie na linii Skierniewice – ŁukówKillzone : @
Podziękuj Balcerowiczowi i jego kolegom liberałom.
SKY: A mnie poraziła frekwencja publiczności -- później wszyscy narzekają...
Magistrat „odda” ratusz Radzie MiejskiejSKY: @@ SKY--czy to oznacza ,że Czersk też chce zbudować muzeum ? W którym...
hmm
kierowca
Nick
pasazer
zły
hmm
A wydaje się to nieuchronne.. czy ktoś o tym myśli?
SKY
@SKY
hmm
Hmmm i SKYY
SKY
hmm
Z rozpędu, niepomyślunku, zapiekłości czy głupoty?
Pewnie z braku argumentów.
SKY
Nick
Zabawne.
SKY
Nick
SKY
Nick
zły
SKY
Oczywiście ,że uważam p. Arkadiusza Strzyżewskiego za \"zbawcę \"Góry Kalwarii. Nie widzę wśród kandydatów człowieka z takim zaangażowaniem , doświadczeniem w działalności samorządowej ( no może DZ.ale ten pan swoje doświadczenie źle wykorzystał).Upór z jakim dąży do naprawy Naszego Miasta jest godny podziwu.Wykształcony młody menadżer ze specjalizacjami pilnie poszukiwanymi na obecnym rynku pracy, z możliwościami kariery,awansów i niewspółmiernie wyższych zarobków chce zostać Burmistrzem niewielkiej zacofanej w rozwoju mieściny.
Czyż to nie jest powód do przemyślenia dlaczego On to robi ?
Może z miłości do miejsca w którym się urodził, wychowywał i żyje na co dzień. Może zależy Mu aby Góra Kalwaria stawała się piękniejszym , czystszym ,rozwijającym się Naszym Miastem. Może On darzy to miejsce takim uczuciem jak Niemcy mówiąc o \"heimat \". Może myśli o przyszłości .
Przemyśl to co napisałem i nie bądź już taki \"zły\".
Przebrała się \"Układu \"miarka ,czAS zagłosować na Arka.
zły
SKY
ja